سفارش تبلیغ
صبا ویژن

داکت اسپلیت

داکت اسپلیت چیست؟

داکت اسپلیت (اسپلیت کانالی) یکی از رایجترین سیستم های تهویه مطبوع در سطح جهان است، این سیستم همانند اسپلیت دیواری از یک واحد داخلی (هواساز) و یک واحد خارجی (کندانسور) تشکیل شده است که توسط لوله های مسی به یکدیگر متصل می گردند.
از مزایای این سیستم استفاده از هوای برگشت جهت بالا بردن راندمان کاری دستگاه و مصرف سوخت کمتر و همچنین هوای تازه جهت نیاز مبرم هر واحد آپارتمانی که چه در تابستان و چه درر زمستان اکسیژن کافی جهت سلامت جسمی افراد را تأمین نماید می باشد.
 سرمایش و گرمایش در این سیستم توسط هواساز با مکش هوای داخلی انجام می پذیرد.

تفاوت سیستم داکت اسپلیت با سیستم ترکیبی اسپلیت دیواری و رادیاتور

بجای استفاده از چندین پنل دیواری اسپیلت در یک واحد مسکونی یا اداری ، از یک هواساز مرکزی در پشت سقف کاذب استفاده می گردد که به وسیله کانال ،تمامی اتاق ها و فضاهای مورد  نیاز تهویه می شوند.




سیستم گرمایش بسیار قوی

برای گرمایش از کویل آب گرم استفاده می شود که از پکیج یا موتورخانه تامین می شود و سیستم رادیاتور حذف می شود و همچنین 20% تا 30% در مصرف گاز صرفه جویی خواهد شد. همچنین سرعت گرمایش فضا در مقایسه با رادیاتور بسیار بالاست.

مزایای سیستم اسپلیت کانالی

  • ·         سرمایش مطبوع در تابستان و کاهش مصرف برق تا 50% در مقایسه با کولر گازی
  • ·         گرمایش بسیار قوی توسط کویل آب گرم از پکیج یا موتورخانه و صرفه جویی در مصرف گاز در زمستان 20% تا 30%
  • ·         حذف سیستم رادیاتور و لوله کشی های مربوطه
  • ·         اجرای بسیار سریع توسط کانال های فلکسی عایقدار
  • ·         استقلال هر واحد از نظر مصرف انرژی
  • ·         انتقال سرمایش و گرمایش مطبوع توسط کانال در هر واحد به تمام فضاها ،حذف پنل ها و استفاده مناسب از فضای داخلی
  • ·         کاهش صدای فوق العاده توسط کانال های فلکسی بل عایقدار (انعطاف پذیر) جدید
  • ·         حذف لوله کشی های اضافی در ساختمان
  • ·         فیلتراسیون هوا توسط فیلترهای قابل شستشو
  • ·         کاهش هزینه تمام شده بوسیله حذف سیستم رادیاتور
  • ·         قابلیت نصب دستگاه برای فضاهای کوچک تا بزرگ
  • ·         عدم نیاز به استفاده از تکنسین نگهداری
  • ·         امکان استفاده در ساختمانهای در حال بازسازی با حداقل تعمیرات
  • ·         امکان طراحی اسپیلت متناسب با سردترین وگرمترین مناطق
  • ·         حذف کانال کشی عمودی

نحوه عملکرد سیستم سرمایش و گرمایش دستگاه تهویه مطبوع داکت اسپلیت

اسپلیت یونیت کانالی از دو قسمت مجزا به نام هوارسان و کندانسینگ یونیت تشکیل شده که توسط دو لوله مسی به یکدیگر متصل شده که سرمایش مورد نیاز را از طریق گاز فریون وکمپرسور تامین می کند.لازم به ذکر است که نوع کمپرسور این کولر گازی از نوع اسکرول می باشد. و سیستم گرمایش این دستگاه نیز از طریق کویل آبگرم تامین می شود. پس از مکشش هوای داخل واحد و فیلتراسیون توسط دستگاه مذکور، عمل سرمایش یا گرمایش روی هوای ورودی صورت پذیرفته و هوای سرد و گرم نهایی از طریق یک کانال افقی( مشابه کانال کولر) و البتهه در ابعاد کوچکتر به فضاها منتقل می گردد. قابل توجه است که کلیه کانالها فقط در سقف کاذب اپارتمان خواهد بود و به صورت عمودی تا پشت بام حرکت نخواهد کرد و دریچه های تعیین شده برای خروجی های مد نظر بنا به cfm مورد نیاز طراحی و اندازه گیری خواهد شد که عامل این سنجش با گیجی به نام داکتیلاتور می باشد.

مواردی که باید بعنوان پیش فرض برای استفاده از سیستم داکت اسپلیت وجود داشته باشد

* منبع تولید آب داغ( موتورخانه، پکیج ) در ساختمان وجود داشته باشد.

* گاز یا موتورخانه وجود داشته باشد.

* صرفاً استفاده از یک سیستم تراکمی جهت سرمایش مد نظر باشد.

در زمستان هوا با عبور از کویل آب گرم که به یک منبع تولید آب داغ (موتورخانه یا پکیج ) متصل است، گرم می گردد توسط فن چند سرعته در کانالهای مربوطه توزیع و نهایتاً از طریق دریچه های خروجی هوا به اطاقها، پذیرایی و ... گرمایش مطبوع را هدیه می دهد. برای اطلاعات بیشتر به وب سایت خرید کولر گازی مراجعه نمایید.


کاهش هزینه برق مصرفی در کولرهای گازی با روش های بسیار ساده

کاهش هزینه برق مصرفی در کولرهای گازی با روش های بسیار ساده

-    کولر گازی هایی را انتخاب کنیم که دارای علامت استاندارد و برچسب انرژی A و حداکثر B باشد، مشروط به انکه برچسب انرژی واقعی بوده و محاسبه EER دستگاه، مبتنی بر روش کالریمتری و یا آنتالپی باشد.
-    در تابستان بهتر است درجه کولر گازی خود را بین 22 تا 24 تنظیم نماییم تا بهترین عملکرد را داشته باشد، این کار عمر دستگاه را افزایش داده و باعث می شود زمانی که دمای اتاق در این محدوده دما قرار گیرد، موتور به صورت اتوماتیک بر روی فن کار کند.
-    موتور کولر گازی را در مسیر باد و ترجیحا در سایه نصب کنیم، این کار به علت کاهش فشار بر کولر گازی باعث افزایش بازدهی آن و کاهش مصرف برق می شود.
-    برای استفاده بهینه از دستگاه باید از اتلاف انرژی آن جلوگیری کرد و به این صورت که با بستن درب ها و پنجره ها از هدر رفتن سرمای تولید شده، جلوگیری کنیم.
-    موتور کولر گازی را در فضای باز و در محلی نصب کنیم که هوای خروجی آن به راحتی تخلیه شود.
-    در زمان استفاده از کولر چه کولر گازی چه کولر آبی هر هفته یک بار فیلترهای پانل داخلی را درآورده و پس از شستشو و خشک کردن، مجددا در محل خود قرار دهیم، این کار سبب افزایش قدرت پرتاب باد کولر گازی و تولید سرمایش مطلوب و کاهش مصرف برق می گردد.
-    واحد بیرونی کولر گازی (کندانسور، کمپرسور) و اواپراتور پانل داخلی هر سال یک بار توسط مراکز سرویس شستشو و تمیز شده و عملکرد دستگاه و همچنین میزان گاز آن بررسی شود.
-    عدم استفاده همزمان از وسایل گرمازا، مانند اجاق، سماور برقی، لامپ های متعدد و غیره ... که باعث افزایش گرمای محل کار یا سکونت شده و در نتیجه نیاز به استفاده از کولر افزایش می یابد.
-    ظرفیت سرمادهی کولر گازی ها خریداری شده می باید توسط کارشناس فنی، محاسبه و متناسب با فضای آن محل پیشنهاد و نصب گردد